Om Lone Melander

psykoterapeut og parterapeut Lone Melander

Jeg er uddannet psykoterapeut, parterapeut og yoga lærer. Jeg har mere end 25 års erfaring i arbejdet med mennesker, relationer, organisationer og teams indenfor bl.a. udvikling, undervisning, ledelse, coaching, psykoterapi og parterapi.

Min psykoterapeut uddannelse har jeg taget ved ID Academy, som er en 4 årig statscertificeret uddannelse, der også indeholder mindfulness & coaching redskaber. Jeg har efterfølgende fordybet mig i parterapi, mindfulness, meditation og krop, og har sidenhen uddannet mig som både Imago og EFT parterapeut, kognitiv stress coach og Yin yoga lærer.

Jeg har haft selvstændig psykoterapi & parterapi praksis de sidste 6 år og har specialiseret mig i parterapi, stress, angst og manglende selvværd.

Terapeutiske uddannelser, efteruddannelser og kurser:

 • ID Psykoterapeut (ID Academy)
 • Kærlighed og seksualitet linjen (ID Academy)
 • Yin Yoga lærer – Sattva Yoga
 • Kognitiv stress coach (Wattar gruppen)
 • Imago Parterapeut v. John Hjarsø Mortensen
 • EFT parterapeut v. Jette Simon
 • Emotionsfokuseret terapi og sex v. Jette Simon

Desuden har jeg i mange år undervist i Yoga og mindfulness og afholdt retreats.

Jeg er medlem af:

 • Dansk psykoterapeutforening
 • ID Psykoterapeutforeningen
 • DKCEFT
 • ICEEFT

Som sikrer at jeg er uddannet, kvalificeret og overholder de faglige standarder og de etiske retningslinjer som psykoterapeut og parterapeut.

Jeg modtager løbende supervision på mit terapeutiske arbejde, fra autoriserede supervisorer.

Lidt personligt om mig

Forud for min karriere som psykoterapeut og parterapeut, er jeg oprindelig uddannet elektronik ingeniør fra DTU, og jeg har i en årrække arbejdet med udvikling, undervisning, ledelse og coaching. Gennem min årelange erfaring med ledelse og coaching af mennesker og teams, blev jeg langsomt mere og mere interesseret i personlig udvikling og psykoterapi, og ikke mindst hvordan man kan få det enkelte menneske til at trives og udvikle sig, så alle dets potentialer kan komme i spil.

Jeg har altid interesseret mig for psykologi og hvordan vi bliver formet af vores opvækst og begivenheder igennem livet. Jeg har selv haft glæde af både individuel terapi og parterapi, når livet har vist sig fra sin svære side, og gennem terapien har jeg genfundet balancen og tilliden til mig selv og livet på ny.

Jeg tror på det gode i mennesker – at alle mennesker har et iboende ønske om at gøre deres bedste, og at vi alle indeholder et kæmpe potentiale som kan udfoldes gennem nærvær, kærlighed og når vi bliver mødt og set som dem vi er.

For mig er det vigtigste i et terapiforløb DIG. Dine behov, forventninger, håb, tanker, ressourcer og ønsker. Du indeholder ALT, hvad der skal til.

Jeg er 53 år og er gift og har 2 voksne døtre. Jeg bor på landet i naturskønne omgivelser, med markerne som baghave, mellem Haslev, Faxe og Køge. Jeg er vild med yoga, mindfulness og meditation og har en daglig praksis. Min praksis veksler lidt efter humør og årstid, men består for det meste af nogle blide Yin yoga øvelser og 10-20 minutters meditation hver dag. Lige i øjeblikket er jeg meget facineret af Kundalini meditationer.

Jeg glæder mig til at møde dig ❤️

Du er altid velkommen til at ringe på 2144 1530 eller kontakte mig på lone@melander.dk, eller foretage en online booking

Kærligst,

Lone Melander