Priser

På denne side kan du se priser for parterapi, psykoterapi, coaching og yoga samt afbudsvilkår.

Parterapi Priser Køge, Haslev, Næstved, Ringsted, Roskilde

Individuel psykoterapi og coaching priser

 • 1 times session: kr. 800,-
 • 1½ times session: kr. 1100,-

Jeg tilbyder reduceret pris på individuel terapi og coaching hvis du er studerende, arbejdsløs, pensionist eller hvis du har en henvisning fra din læge. Kontakt mig og hør nærmere.

Parterapi priser

 • 1½ times session: kr. 1400,-
 • 2 timers session: kr. 1700,-
 • 1 dags intensiv parterapi 2 x 2½ time: kr. 4200,-
 • Intensiv parweekend  4 x 2½ time: kr. 8400,-

Jeg har mulighed for at tilbyde enkelte tider om aftenen og i weekenden – tillæg på både psykoterapi og parterapi priser for weekend- og aftensessioner er kr. 200,- (Fra kl. 17.00).

Priser på parterapiforløb med rabat

Det er min erfaring at de fleste par har størst effekt og gavn af et intensivt parterapiforløb over 5 -10 gange i løbet af 2-3 måneder. Jeg tilbyder derfor parterapi-pakker på 5 eller 10 sessioner af 90 min. pr gang.

15% rabat ved forudbetalt 10 sessioner:

10 parterapi sessioner af 1½ time: Pris: kr. 11900,- (I sparer 15%  = kr. 2100,-)

10% rabat ved forudbetalt 5 sessioner:

5 parterapi sessioner af 1½ time: Pris: kr. 6300,- (I sparer 10%  = kr. 700,-)

Når i investerer i et forløb har det visse fordele:

 • I dedikerer jer til at løse jeres interne problemer, hvilket skaber mere tryghed og ro til at være i forløbet og øger tilliden mellem jer
 • I holder fokus og falder ikke tilbage i gamle rutiner
 • I sparer 10-15% når i investerer i et parterapi-forløb

Man bestemmer selv hvornår man vil bruge sine “klip” og klippene er fleksible. Aftalen om parterapiforløb/pakkerne laves som regel efter første session og hele beløbet betales på én gang, når aftalen indgås.

Jeg anbefaler at I går i parterapi 1 gang om ugen eller ca. hver 14. dag, lidt afhængig af jeres udfordringer. Det kan også være en god idé at komme til opfølgning efter 3 eller 6 måneder

Pengene gives ikke retur, hvis alle sessioner ikke er brugt. Jeg kan ikke garantere at i altid kan få en tid den samme ugedag, eller andre tidspunkter i måtte ønske. Derfor er det altid en god ide at booke flere tider ud i fremtiden, hvis i ikke er så fleksible med hvornår i kan.

Erhverv og kommuner

Jeg tilbyder at indgå samarbejde med kommuner og jobcentre, og udføre samtaleforløb med borgere der har stress, angst eller depression eller som har været udsat for traumatiske oplevelser, alvorlig sygdom eller ulykke. Mange arbejdspladser er også interesseret I at betale for et stress forløb, forhør dig hos din arbejdsgiver.

 • 1 times session: kr. 1000,- ex moms
 • 1,5 times session: kr. 1350,- ex moms

Book en tid/gratis afklarende samtale

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en gratis og afklarende samtale på 15-20 minutter, om dine udfordringer eller for at booke en tid på telefon: 21 44 15 30 eller lone@melander.dk. Det er også muligt at booke online: online-booking

Afbud:

Aflysning eller ændring af aftalen skal ske på telefon eller mail senest 24 timer før. Ved afbud mindre end 24 timer før aftalen, betales halv pris. Ved udeblivelse, uden afbud, betales fuld pris.

Tak fordi du forstår, at min forretning er sårbar over for aflysninger og respekterer mine rammer 🙂

Terapi lokale - psykoterapi, psykolog, parterapi
Til forsiden