Online booking

Terapeut online booking systemet kan tage lidt tid at loade, så hav lidt tålmodighed.


OBS!

Jeg har p.t lukket for tilgang af nye klienter indtil 1. februar 2024.

Eksisterende klienter kan som altid stadig booke i min online kalender. Scroll ned til kalender længere nede på siden…..

Du er altid velkommen til at kontakte mig på 21 44 15 30 eller lone@melander.dk for at komme på min afbudsliste/venteliste.


Online terapeut booking i fred og ro hjemme. Grundet stor efterspørgsel på tider, kan der forekomme fra 4-8 ugers ventetid på opstart, og fremadrettet booking anbefales derfor. Der er specielt rift om de sene eftermiddagstider (fra 15.00-18.00), så book gerne flere tider på samme tid, så du får de tider der passer dig bedst.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 21 44 15 30 eller lone@melander.dk, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ikke kan finde en tid der passer dig. Jeg har ofte enkelte reserverede akut tider samt mulighed for at tilbyde enkelte tider om aftenen og i weekenden – tillæg for weekend- og aftensessioner er kr. 200,- (Fra kl. 17.00).

Jeg tilbyder også online terapi, parterapi eller coaching samtaler via Skype eller Facetime. Du foretager bare en online booking, og skriver i notat feltet at du ønsker det som en online samtale.

Terapi lokale - psykoterapi, psykolog, coaching, terapi. Online og skype, terapeut booking

Jeg hjælper dig også gerne, hvis du har en lægehenvisning. Du skal dog vide, at jeg ikke er psykolog, så du kan ikke bruge din henvisning hos mig – men jeg kan give dig rabat. Kontakt mig på 21 44 15 30 eller lone@melander.dk omkring rabat ved lægehenvisning.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Kærligst,

Lone

Psykoterapeut og parterapeut

Til forside